Helt fyldt af lækkerbasse!

Sommetider bliver hovedet bare HELT fyldt. Heldigvis er det ham her lækkerbassen, hovedet er fyldt af.

 

image

 

Han har sovet ved mormor i nat og det er rigtig hyggeligt at have sådan en søvnig søndag morgen og formiddag med yndlingsmanden i mit liv (Sorry Ole 🙂 ) Han er virkelig den skønneste knægt at være sammen med, men 3,5 time med sang og småsnakken kan altså godt tage livet af mit hoved.

I stedet for som tidligere at tænke “det er jo også sødt. Han skal også have lov Det er jo ikke hans skyld, mit hoved er åndsvagt”, og så holde ud, har jeg ikke længere skrubler over lige selv tage en time-out.

Selvom det måske ikke er den bedste måde at underholde barnebarnet på, er en halv times ro i ny og næ i løbet af dagen altså meget bedre end at jeg er smadret resten af dagen og i morgen.

Det er okay, at bede ham holde mund engang i mellem – eller finde lidt passiv underholdning for en stund.

 

 

Skriv en kommentar