Detox-kur

Jeg er simpelthen så heldig! Rigtig mange har gerne ville støtte op om projekt VM i issvømning og har jeg fået en hel del sponsorater.

Nogen økonomiske og andre er ting, jeg har behov for.

Fx. har Klinik UniQue fra Odense, sendt mig en detox-kur. De har faktisk ikke bedt mig om – og jeg har heller ikke lovet at – skrive et blogindlæg omkring detox-kuren, så ifgl. markedsføringsloven kan jeg vel godt sige det modsatte: “denne post er ikke sponsoreret“, tøhø…og så alligevel. Nu ved I, at Klinik UniQue har bidraget – følg dem evt. på Facebook😀2016-02-05 06.40.06

Detox-kuren er udviklet af min rigtig gode studieveninde fra min tid på universitetet, da jeg læste molekylær- og cellebiologi og hun biomedicin. Anne og jeg har i den mullionard år, der er gået siden uni-dagene haft et supergodt samarbejde om rigtig mange forskellige projekter – men det er en helt anden historie.

Anne er nok noget nær Danmarks mest vidende ekspert omkring kosttilskud, vitaminer og mineraler og hun er konsulent for ret mange af de firmaer, der sælger kosttilskud – dokumentation, sikkerhed osv. Det er også Anne, der har sammensat den palet af kosttilskud, jeg tager hver dag. Den kan du læse mere om her.

Detox-kuren er udviklet og sammensat af de urter, der sørger for at kroppen bliver afgiftet mest muligt. Dvs. leverfunktionen støttes, nyrerne aktiveres osv. således at kroppen har langt bedre mulighed for at optage de kosttilskud, jeg hver dag giver den. Det er sgu da smart! – Og så dufter den fuldstændig himmelsk af de forskellige urter, den indeholder!

Jeg nævner i flæng – og ikke fyldestgørende:

Marietidsel, Ingefær, Mælkebøtte, Artiskok, Agerpaderokke, Pebermynte og meget, meget mere. De gamle munke og deres klosterhaver var bestemt ikke helt galt på den!

Jeg startede op i forgårs – og jeg ved ikke om det er sådan at man kan mærke en forskel eller om forskellen bare er “indvendig”. Men jeg skal nok vende tilbage sidst på måneden med en status.

Jeg glæder mig bare over at min krop nu bliver top-tunet på biokemi og byggesten!

Efterskrift:
Detox-kuren kan bestilles hos Lone fra Klinik UniQue – bare sms eller ring på  22 21 56 33

2 kommentarer til “Detox-kur”

    • Hej, ja det var jo egentlig en væsentlig oplysning, jeg mangler i indlægget 🙂 – jeg har lige spurgt Lone fra Klinik UniQue og du kan bare ringe/sms´e på 22 21 56 33 og bestille 🙂

      Svar

Skriv en kommentar