Bordet fanger!

Kender I det der, når noget føles som en rigtig god idé, lige indtil det  bliver alvor?

Jeg har været ude og snuse til Frederikshavns Vinterbaderes klubhus for at se hvor det lå. Bare sådan hvis nu… og fordi det vil være billigere end evindelige ture i Romulus.

I går aftes surfede jeg lidt rundt på deres hjemmeside og en to vupti, havde jeg sendt en mail til formanden for at høre hvornår hun var derude…

Det er hun så nu her kl 10! Bordet fanger!

3 kommentarer til “Bordet fanger!”

 1. Du er så sej!
  Jeg er sikker på at du vil opdage at vinterbadning – det kolde gys – er den rene wellness. Glæde dig til debuten i dag, og glæd dig endnu mere til når det bliver rigtig vinter og ordentlig koldt. Intet overgår den følelse man har efter første gang at have dyppet sig i det mørke vand gennem et hul i isen! Det er så lykkebringende .. (dopamin, dopamin, dopamin)
  Knus, Birthe

  Svar
 2. 😄 ja, jeg kan jo kun gentage, hvad Birthe lige har skrevet 😉 Du bliver totalt afhængig af det, efter få gange. Kroppen vil skrige efter det kick, det gi’r at hoppe i det kolde vintervand ( mit er pt 9 grader) og dagen er reddet, da virkningen holder sig i maaaaange timer.
  Knus Inger ❤️

  Svar
 3. I har fuldstændig ret. Jeg ER allerede hooked 🙂 Men jeg har jo også smugtrænet i Romulus, så det kolde vand er ikke uvant for mig.

  Der kommer en beskrivelse på et tidspunkt, for Frederikshavn Vinterbadeklub og deres faciliteter er helt fantastiske 🙂

  Svar

Skriv en kommentar