Kunne det virkelig være så let?

Jeg har gjort noget galt! Pillet ved min medicin uden at tale med psykiateren først, men…. Det var sgu nødvendigt!

På trods af at det sidste år har gået helt fantastisk har der været en stor ting, jeg bare ikke har kunne få til at fungere!

SØVNEN!

Max 2-3 timers søvn i træk og så – pling! Lysvågen!

Jeg har prøvet alt:

Ingen kaffe/the

Lange gåture

Meditations cd’er

Baldriandråber

Varmetæppe

Varme brusebade

Lavendelduft

Flytte i gæsteværelset med max ro

….osv osv osv….

Den eneste mulighed for sammenhængende søvn var sovepiller!

Sidste torsdag blev jeg pludselig opmærksom på at den hyppigste bivirkning på min medicin er…tadaaaaa: søvnløshed!

På det tidspunkt var jeg så balleret i hovedet at det måtte briste eller bære. Jeg aftalte med Ole at jeg skulle tage halv dosis og så skulle han ellers holde godt øje med om jeg ville få nogen negative symptomer i løbet af weekenden.

Natten til fredag sov jeg 7 timer i træk!!!!

Jeg er et endnu nyere menneske end før. Hold op hvor god søvn betyder meget for ens funktionsniveau.

Tirsdag måtte jeg så gå bodsgang hos min psykiater – det er simpelthen no go at vi psykisk syge piller ved medicinen selv! Men han syntes faktisk det var helt okay med den måde jeg havde gjort det på – for det andet var slet ikke holdbart.

Det håber jeg dette er – indtil videre går det fantastisk 🙂

Skriv en kommentar