Jeg – en gæsteblogger :)

Jeg har fået æren af at blive inviteret som gæsteblogger på Tine Legaard Holsts blog. Tine er en meget anerkendt blogger og informator om bipolar lidelse, så jeg var virkelig glad da Tine spurgte mig.

Det blev til en beskrivelse af min nye brændeovn:

I december fik vi en skøn brændeovn stort set samtidig med at vores fyr løb tør for olie, så det var sådan set ret godt timet.

Der er virkelig mange fordele ved den brændeovn, men der er også et men…

Tænder vi så voldsomt op, at vi kan varme hele huset op, er der ret stor chance for, at det ender galt og huset brænder ned. Derfor er vi nødt til at tilpasse ilden til pejsens størrelse og kan max smide 3 pinde på af gangen. Men så kan den også varme de rum op, vi bruger til hverdag.

Du kan læse hele mit indlæg på Tines blog, omkring den ild, der brænder i os bipolare…

Skriv en kommentar