2014, du har været et dejligt bekendtskab

Så er det dagen med det obligatoriske tilbageblik på året. Jeg må sige at jeg begejstres (og forundres) over, hvor meget man kan nå at ændre i sit liv på et år, hvis man går målrettet efter det. Mange har nok set videoen med den danske knægt, der går fra at være en tynd splejs til et muskelbundt på et år.

Sådan har året også været for mig. 4. januar sidste år tog jeg en beslutning og skrev Manifest 2014! Nu skulle 10 års rutchetur med sygdom fandeme losses i røven på alle punkter. Det var ikke bare de sædvanlige nytårsforsætter, der holder de første dage af januar. Nej, det var en målsætning for hele året og en beskrivelse af vejen til målet for hvert enkelt punkt. Se mere i denne post

Flere gange undervejs har jeg gjort status og givet mig selv konstruktiv kritik på hvert punkt.

Tit og ofte – specielt i starten af året måtte jeg skrive “dette punkt, har jeg glemt at holde fokus på i denne måned. Det vil jeg prøve at fokusere på i måneden, der kommer”. Men nu her ved årets slutning er jeg kommet omkring alle punkter og fået dem inkorporeret som en naturlig del af min hverdag. Og jeg må sige at missionen lykkedes. Mit liv har ændret sig 180 grader – til det positive!

Jeg vil hermed erklære Manifest 2014 for gennemført. De næste par dage vil jeg summe over Ambition 2015 og opfordre alle, der ikke er tilfredse med livet, til tage den gave det næste år er, og gøre det til året, hvor tingene ændrede sig.

Husk…bare fordi du ikke lykkes i løbet af de første 14 dage af januar, betyder det ikke at du skal opgive. Du har hele året! Vi snakkes ved 31. dec 2015.

Godt nytår og godt nyt år til alle

tunnel

Skriv en kommentar