Minus 20 år!

Som skrevet om i den post her, er der rigtig mange, der har travlt med at fortælle, at psykofarmaka cutter 20 år af din levetid, det forgifter dig og er dermed med til at slå dig ihjel.

– det var endnu et af de spørgsmål, jeg sendte mod min psykiater forleden.
(Et andet kan du se her)

Og han kom med akkurat samme forklaring, som jeg selv regnede med lå gemt i statestikkerne.

Hvis man renser dødelighedsstatestikken for psykisk syge for alt andet – selvmord (som jo er ret højt repræsenteret blandt psykisk syge), rygning (som også er ret højt repræsenteret blandt psykisk syge), alkohol (som ogs…you know the drill…), andet misbrug (…) osv. og ser på helt plain almindelig adfærd + medicin, så er der kun en lille overdødelighed, som man med rette MÅSKE kan tilskrive medicinen.

Jeg kunne næsten fristes til at komme med den lille lommefilosofiske betragtning, at ovenstående skræk-udtalelser, kan få folk til at droppe deres medicin på en kold tyrker uden at have fagkundskaben med ind over. (Jep…den hører jeg fra tid til anden praktiseret i flere forskellige Facebook-grupper)…og en kold tyrker kan i sig selv udløse tilbagefald, psykoser, dybe depressioner, tankemylder osv. Og…det er jo præcis i de tilfælde folk oftest tyr til selvmord – og profetien bliver selvopfyldende, for de er jo på papiret på psykofarmaka.

Skriv en kommentar