Den hemmelige gruppe

På Facebook er bloggen repræsenteret både ved en offentlig side og ved en hemmelig gruppe.

Ved at like den offentlige side får du opdateringer om nye indlæg, relevante links og andet. Du finder bloggens Facebookside  her.

 

facebook_side

 

Jeg har desuden lavet en hemmelig Facebook-gruppe for bloggens læsere og andre interesserede. Det har hjulpet mig helt enormt, at have ligesindede at sparre med og søge søge råd hos.

Gruppen er hemmelig, det vil sige at ingen andre på Facebook kan se at du er medlem af den – til forskel fra lukkede grupper. Og det du skriver i gruppen kan heller ikke ses af andre – som det kan i åbne grupper. Gruppen kan heller ikke findes ved en almindelig søgning på Faceboook. Du skal kontakte mig på Facebook, så tilføjer jeg dig.

Jeg har valgt at gruppen er hemmelig, fordi mange endnu ikke er sådan helt okay med at være åbne om at de lider af sygdommen. Den åbenhed kommer efterhånden som man lærer sygdommen og sig selv bedre at kende – og det gør man bedst ved ping pong med ligesindede.

Gruppen er derfor også et fristed for dig, der ikke er klar til, at alle og enhver på Facebook skal kunne se, at du er med i en gruppe for folk med bipolar affektiv lidelse.

Send mig en Facebook venneanmodning her, og send en privatbesked om at du gerne vil være med i gruppen, så tilføjer jeg dig.
Det er vigtig at du lige skriver hvorfor du anmoder om venskab, da jeg ellers ikke kan vide, om du gerne vil være med i gruppen eller jeg kender dig et andet sted fra.

Vi kan altid unfriende igen bagefter, men jeg kan kun tilføje venner til gruppen. Derfor proceduren 🙂

 

facebook
Vil du være med i Genigals facebookgruppe så send mig en venneanmodning, skriv to ord om at du gerne vil være med i gruppen, så tilføjer jeg dig. Du finder linket til min profil i teksten.